Termeni si conditii

   Acesti termeni si conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.combineagricole.ro. Vizitarea sau folosirea (cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest Site (denumita in continuare Utilizator) confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site.   www.combineagricole.ro este un site propietatea firmei S.C. Meca-Rul S.R.L. , persoana juridica romana infiintata legal in anul 2004 si avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Identificare: RO 16028261; Registrul Comertului: J16/3/2004  S.C. Meca-Rul S.R.L., isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si conditiile fara nicio notificare prealabila.

PRECIZARI PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

   S.C. Meca-Rul S.R.L., cu sediul in Craiova, Bulevardul 1 Mai Nr. 14A,  J16/3/2004, CUI RO 16028261 are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale.
   Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, telefon, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, informarea utilizatorilor privind situatia contului lor de pe www.combineagricole.ro, informarea utilizatorilor privind evolutia si starea comenzilor.
   Completarea de catre utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie prelucrate de catre www.combineagricole.ro.
   Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii comenzilor.
   Atunci cand un utilizator isi creeaza un cont pe www.combineagricole.ro, va primi comunicari comerciale din partea www.combineagricole.ro doar in masura in care si-a dat consimtamantul expres, selectand optiunea corespunzatoare.
   Datele colectate cu privire la newslettere si alerte sunt confidentiale, www.combineagricole.ro va putea selecta utilizatorii carora le va trimite newslettere si alerte de pret si noutati.
   Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, www.combineagricole.ro are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de utilizatori.
   Utilizatorilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Utilizatorii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Utilizatorul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul firmei S.C. Meca-Rul S.R.L. sau prin e-mail: office@combineagricole.ro.
   In cazul in care utilizatorul isi modifica prin utilizarea formularelor de pe site datele personale livrate deja catre www.combineagricole.ro si exista comenzi in derulare, comenzile isi pastreaza datele de la momentul plasarii lor, iar livrarea produselor se va face luandu-se in considerare datele nou modificate.
  Combineagricole.ro nu solicita utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, utilizatorul nu poate tine raspunzator pe www.combineagricole.ro pentru niciun fel de prejudiciu.
   Pentru a reclama nerespectarea drepturilor garantate de Legea nr. 677/2001 va puteti adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau/si instantelor de judecata.

Politica de confidentialitate

  S.C. Meca-Rul S.R.L.,  isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor proprii. S.C. Meca-Rul S.R.L.,  garanteaza utilizatorilor sai ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale catre terti (toate comunicarile comerciale se vor face prin intermediul nostru). La cererea expresa a unor autoritati ale Statului Roman (instantele judecatoresti, Politia, Procuratura sau alte autoritati abilitate in acest sens), S.C. Meca-Rul S.R.L.,  isi rezerva dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le detine cu privire la un anumit utilizator.

Drepturi de Autor

   Tot continutul site-ului www.combineagricole.ro este propietatea S.C. Meca-Rul S.R.L., aceasta incluzand texte, imagini, simboluri, elemente grafice si alte date. Drepturile de autor sunt protejate in conformitate cu legislatia privitoare la dreptul de autor si de legile privind proprietatea intelectuala.

Licenta de acces pe site

   S.C. Meca-Rul S.R.L., iti ofera o licenta limitata pentru a accesa in interes personal site-ul www.combineagricole.ro, dar interzice transferarea datelor de pe site (altele decat datele de tip cache), sau modificarea acestora exceptand situatiile in care S.C. Meca-Rul S.R.L., isi declara acordul scris privitor la cele de mai sus. Site-ul www.combineagricole.ro si nicio parte componenta a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicarii, copierii, vanzarii sau exploatarii in orice scop comercial fara consimtamantul scris al S.C. Meca-Rul S.R.L., poate interzice in orice moment accesul pe site al oricarei persoane fara obligatia de a motiva aceasta decizie.

Descrierea produselor

   Combineagricole.ro foloseste descrieri identice ale produselor, de asemenea imaginile sunt identice cu cele ale produselor pe care le veti achizitiona. In cazul in care anumite produse lipsesc din stoc www.combineagricole.ro le poate comanda special pentru dumneavoastra si va notifica asupra acestui lucru. Puteti solicita in orice moment explicatii detaliate trimitand un mail la office@combineagricole.ro.

Taxe si adaosuri

   Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. S.C. Meca-Rul S.R.L., nu percepe nicio taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pe siteul www.combineagricole.ro se practica adaosuri comerciale cuprinse intre 0 si 100%.
   Cheltuielile de expeditie sunt 15 RON + TVA daca exista sediu Urgent Curier / Fan Curier in localitatea de livrare a comenzii, in caz contrar kilometrii suplimentari sunt suportati de destinatari.

Conditii de returnare

   Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. S.C. Meca-Rul S.R.L., va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, rupturi, zgarieturi, nu au ambalajul original si eticheta produsului, nu sunt insotite de factura si chitanta etc.
   Produsele comandate raman proprietatea S.C. Meca-Rul S.R.L., pana in momentul achitarii integrale a sumelor de plata. Plata produselor comandate se poate face prin ramburs/numerar la livrare, catre comisionarul care efectueaza livrarea, integral in momentul primirii produselor.
   Produsele ale caror caracteristici nu corespund cu specificatiile afisate pe site se pot returna dupa notificarea scrisa a S.C. Meca-Rul S.R.L.. In aceasta situatie clientul poate alege inlocuirea produsului cu unul conform sau returnarea contravalorii produsului si a cheltuielilor de expeditie. Cheltuilelile aducerii la conformitate (inclusiv cele de transport) vor fi suportate integral de catre S.C. Meca-Rul S.R.L.,

Documente contractuale

   Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.combineagricole.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
   Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:
     a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice.
     b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul).
     c. Termeni si conditii.
   Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
   Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

Extinderea obligatiilor/drepturilor Vanzatorului/Cumparatorului

   a. Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra bunurile si serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile cumparatorului;
   b. Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;
   c. Comunicarea cu magazinul - se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea "contact". Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
   d. Preturile afisate pe site sunt valabile in momentul lansarii comenzii, acestea fiind actualizate zilnic. Reducerile, promotiile sau discounturile nu sunt cumulative, aplicandu-se intotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare.
   e. Preturile sunt afisate in lei (RON) si includ TVA (19%)
   f. Utilizarea site-ului este interzisa persoanelor sub 18 ani.